* * *
Понякога забравям, че ме има...
Изпълнена съм някак...
с лекота,
изгаряща ме... и незрима,
докосваща в сърцето песента.
Изпълнена съм с лекота, когато
в сърцето ми извира песента,
почувствала, че вечното богатство
за мене си остава любовта...
© Надежда Маринова All rights reserved.