Oct 26, 2024, 11:53 AM

Поправим пропуск 

  Poetry
72 0 0

Понеже си имаме марка изпитана –

„българската замянка“,

как не сме се сетили да опитаме

с Евросъюза трампа

(та белким просветне ни на хоризонта):

Той – да ни хариже Еврозоната

с трансфер безмитен,

Ний – да му джиросаме – свръхдефицита.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??