Feb 10, 2011, 7:51 PM

Порастване 

  Poetry » Phylosophy
970 0 2
Зимата ухае ми на пролет,
слънце от гнездото си полита,
мислите - кокичета наболи,
колко съм пораснала, ме питат.

Колко съм пораснала, не зная,
ведър ми е коренът и жаден,
с цъфналите клони търся рая,
който отначало ми е даден.

© Милена Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??