Oct 26, 2020, 8:31 AM

Пореден опит за ропалистическа рима 

  Poetry
433 0 0

                                                                        и
                                                                прекланя се
                                                           след дъжд дъгата 

                                                 на очите пред слънчевината

                                               и се седемцветно възхищава и
                                                в захлас ги с обич съзерцава

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??