Поредна жертва
На дъното на тъмен трап дълбок,
ангел пазител ми каза: АМ-СОРЕ,
но човешкият живот е жесток,
хайде - катери се пак нагоре!
А там горе животът си тече,
безгрижно се смеят децата
и влюбено, наивно момче,
на любовта подари си душата.
Но сили вече нямам за нагоре,
за поредна безмислена клетва,
за празни слова и поредно АМОРЕ,
на любовта съм поредната жертва.
© Алекс учо All rights reserved.
за поредна безмислена клетва,...
Алекс колко кетви си дал досега, братче по-полека я карай, че токувиж се окаже, че си жертва не на една, а на няколко любови едновременно Поздравче за стиха, израдва ме!