Sep 16, 2009, 10:58 PM

Поредната "Любов"... 

  Poetry
705 0 0

Тръгвам си, а може би не трябваше да идвам.
А всъщност какво ме накара да дойда при теб...
Исках те, а дали не съм се лъгала, се питам,
кажи, защо превърна сърцето ми във лед?...
Виждам те, аз не преставам да те гледам
и търся теб във всеки следващ, всеки нов...
Обичах те, но май за "Нас" е прекалено късно
и пак излъгах се с поредната "Любов"...

© Вес Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??