Поредната самотна нощ -
безсънна, тъмна и студена,
в която копнеех
да те усещам до мен.
Поредната самотна нощ -
изпълнена с мечти и сънища за теб.
Окъпани в разкош спомени
от едно друго време.
Поредната самотна нощ.
А колко ли още ще има?
Мразя те, мразя те, нощ!
По-бързо си отивай!
© Юлия Петрова All rights reserved.