Порок
Бисерно кристален и в душата, и във своите дела…
Спечели ли със своята безгранична, детска доброта?!
Светът за всички е жесток!
Добротата вече е порок…
И ден след ден света те блъска във калта,
изгася чувствата горящи, засипвайки ги със слана…
Да си добър си има срок…
Добротата вече е порок…
Да обичаш света… да… лошо няма,
но… животът на добрите хора все е драма…
Подтисни на добротата тихия поток…
Добротата вече е порок…
© Елена All rights reserved.
Много емоционално написано!!!!