Oct 15, 2008, 9:14 PM

Портрет 

  Poetry » Erotic
609 0 3
Опиши ме само с устни,
само с тръпнещи ръце.
Не, не искам да те пусна.
Сгрявай с пламнало сърце
нашата любов – жарава
и писмата ми пази.
Нека съм, както тогава,
аз - принцеса от мечти.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??