Apr 22, 2009, 8:31 AM

Посадих надежда... 

  Poetry » Phylosophy
1128 0 33

Посадих надежда,

а поникна болка:

плод от дива нежност -

и стипчив, и сочен,

с аромат на свежа

и узряла обич.

 

Вкусих от растежа...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??