Разбърка коктейл
от звезди и комети,
от слънчеви нишки
изплете хамак,
лъчите на слънцето
в зениците светят,
а ти май се влюби –
същински хлапак.
Слепешката бе тръгнал
без посока към мене,
залюля ме във люлка
от палава страст.
"Побързай – ми каза –
че нямаме време,
мигът ще отмине
като сън покрай нас!"
В ръцете ти силни
се стопих като залез,
в черупчица мидена
дъхът ми се скри.
Посей ми звездици
в небето атлазено,
залюлей ме в ръцете си,
дори не мисли!
http://www.youtube.com/watch?v=kDRylEKbwu4
© Валка All rights reserved.