От обич прелях в очите ти -
на малки сълзи,
и се стекох по миглите.
Смълчано е и морето
и водата му още спи.
Чуваш ли?
С изгрева прелитат гларуси
парцаливи ята,
като моите мисли.
Кресливо объркани
пощурели деца на нощта!
© Валка All rights reserved.
Поздрав!