Този сайт, където с доста хора съм на нож
ще го превърна в личен боклуджийски кош,
ще публикувам тук творби по-евтини от грош.
Това го обещавам аз, познатия ви Гош!
Е, тук-там ще има нещо по така,
но много рядко, вярвайте, ще е това,
и всичко ще ми е една игра,
в която няма, няма правила.
Това, което ме задържа тук
са бисерите, сред тонажите боклук,
пържолите сред вкиснатия лук,
и авторите, удрящи сърцето с чук.
А другото е, че не се предавам,
по гръб пред мразещите ме не ща да падам,
напред по пътя свой ще продължавам -
Ръка на истинските хора тук подавам!
Това е - казано накратко, ясно.
Открих местенце толкова прекрасно,
че там ще продължа да карам бясно,
а тука... тука ми е тясно!...
06.12.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Поезията ми е в кръвта, може да не съм Маестро, но колкото мога, толкова давам, Данаиле.
Но тук не се усетих и веднъж на мястото си, да имаше хубави моменти, но толкова помия се изля върху мен от определени хора, че ми дойде в повече.
Хубаво. Не съм можел да пиша, не следвам законите, които не признавам в своето творчество. Ми, добре, тогава ще наблъскам този сайт с целия отпадък, който съм написал! И да не пуснат част от него, няма да ми пука.
Благодаря ти за подкрепата, но вече съм го решил.