Не падай,моля те!
Не падай на колене,
когато си благовестил
на слепите -щастливо изцеление,
на злите - мъдри добрини.
Ни слепия разбира що е слънце...
Ни злия - оценява доброта...
Но неусетно ще посееш зрънце -
надежда в техните сърца!
За нея трябва да се молиш!
Но не превит под нечий кръст.
А с много обич и достойнство
да надделееш низостта.
Борбата ти ще бъде дълга.
И в нея ти ще бъдеш сам.
Но пример - ще остане.Тръгвай!
И ще се срещнем...
след смъртта!
© Маргарита Петрова All rights reserved.
The work is a contestant:
Знай как да даваш без колебание, как да губиш без съжаление и как да придобиваш без подлост »