В тройката сме на класацията
по съсипване на нацията.
Скоро първи ще да станем,
щом с рестарт се не захванем.
Няма тук прогноза яка,
как да хванеме ний влака.
Трябва, без да сме дебили,
да се справим с наши сили.
Във момента сме трагични.
Тръгваме във битки лични
с всеки, който опонира,
наш'та песен не разбира.
Ний фалшиво май, че пеем!
Да признаем, не умеем
и нападаме ги всички,
що пеят като пойни птички.
Драмата ще е голяма!
Рецепта за успеха няма...
Но, щом е сиво веществото,
ще се справи обществото.
Затуй, приятели – обичайте!
При хората любими тичайте!
С любов, не с пъклена омраза
до новата ще дойдем фаза!
© Георги Янков All rights reserved.