Някой твой самотен ден...
ще си спомниш ти за мен...
ще си кажеш: ,,Тя ме обичаше,
искаше да е с мен... а аз
й провалих мечтите,
направих й нещастни дните...''
Ще си кажеш това...
ще изправиш гордо глава,
ще вземеш телефона,
мислейки, че още те чакам,
но не! Не си мисли, че ще е
така! Нима си мислиш,
че само за теб ще плача и тъжа?!
...ще осъзнаеш какво си изгубил,
колко мечти си погубил...
че се сетиш за мен, но
ще е късно! Момичето, което
всичко даваше за теб, което
всяка вечер заспиваше с
подути от плача очи, това
момиче ще е вече с друг,
няма да си спомня за теб
и ще направи така, че
да ти прави напук!
Ти никога няма да ме имаш...
сега може да ме боли, но
после ти ще си този,
който ще тъжи!
© ДаяНчеТооо All rights reserved.