А дните си минават
Светът не спря
Без теб
Ще продължа
Искам или не искам
А сега
последен стих пиша аз
За теб
Сълзите ще избърша
ще забравя и ще изгоря
Всички стихове написани
за теб до сега
© Павлина Пенкина All rights reserved.