ПОСЛЕДЕН СТИХ
Последен стих
Последен дъх
Последна сълза
За последно сама...
Последна рима
За последно ранима
Последна лъжа
Нека вървя
Последна целувка
Последна милувка
Последен поглед
Последен полет
За последно докосни ме
За последно прегърни ме
Последна мечта
За последно сама
Последен стих
Така реших...
© Летисия All rights reserved.