Да танцуваме, а?
Ела, подай ръка!
Не стой далече…
Нямат нужда нашите тела
от нищо вече…
даже и от думи…
Намълчахме се докрай…
Вече и въздишките свършихме…
Стигнахме до дъното… и май…
Това е всичко!
Така решихме…
Наговорихме се със мълчание…
Всичко с поглед си казахме.
Намълчахме се говорейки наум
колко много любов пропиляхме…
Ела!
Танцувай с мен!
За последно…
Душите ни говорят си все още…
На чуждите вече тела са във плен…
Танцува им се… не вярват още,
че може всичко да свърши… за ден…
Танцувай с мен…
Мълчешком…
Ръка в ръка…
Глава до глава…
Душите се следват в синхрон…
напук на разбитите сърца…
Танцувай! Танцувай!
Не бързай!
Дай им минута…
Нека си кажат това,
което ние не успяхме…
Премълчахме…
Измълчахме…
Танцувай! Танцувай!
Някъде между нас… мълчанието ликува…
Танцувай! Танцувай!
Някъде между нас… една любов се сбогува…
© Ангелина Стойчева All rights reserved.