Безгранична болка
пулсира в мен сега,
сърцето ми е пленено
от болезнена тъга.
Сълза подир сълза
облива ме цяла,
настъпи моментът
и днешната раздяла.
Последният звънец
бие за нас,
вече няма да го има
онзи щур осми клас.
© Пролетното момиче All rights reserved.
така че хич недей тъжи!
В стих болката си изкажи!