Oct 14, 2009, 10:04 PM

Последна нощ 

  Poetry
535 0 0

Влизам в стаята,

а леглото отрупано с листенца от рози.

Лунна светлина нахлува през прозореца,

усещам нежен ветрец да гали лицето ми.

 

Ти пристъпваш към мен,

подаваш ми чашата.

Поглеждаш в очите ми,

отпиваме с тебе от виното.

 

Хвърлям дрехите си на пода

и ти твоите също.

Докосваш ме, аз цяла потръпвам,

оставям се в твоите ръце...

 

Целуваш ме,

усещам се истинска.

Знам, че е само за тази нощ,

но до утре люби ме..

...

Поне тази нощ, нека бъда обичана...

© Марина Буюклиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??