Sep 24, 2024, 4:19 PM

Последна прегръдка 

  Poetry » Landscape
91 1 0

Сънувам уханието на пролетта

в изречените думи те откривам

и всичко ми е някак есенно

чак да стопля Земята от щастие

с листото прободено от слънчев лъч

и с последната прегръдка до поискване.

© Валерия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??