Разбиват се
мраморни сълзи.
Пречупват на две
Тишината.
Със тънки
премръзнали пръсти
протяга ръце самотата.
Разтеглила устни в целувка,
вените сплита на възли.
Изпива кръвта ми гореща,
поглежда в очите ми тъжни.
Накрая ограбва дъха ми.
Играе си
с моята слабост.
Отново те срещам
В съня си -
последна
разкъсваща радост.
© Дарина Дякова All rights reserved.