Последна роза ти дарявам,
кърваво червена като цвят,
тръните раниха сърцето,
от бяла - червена стана тя.
Капките се стичат отгоре й,
кръвта процежда се в нея,
заедно със сълзите от болка,
разяжда плътта отвътре.
Съхне с цвят червен,
в знак на обич, не тъга,
прегърни или хвърли я,
където съм сега, в пръстта.
Погледни я и ще видиш,
че аз съм нея и ще чакам,
теб, да сме заедно завинаги,
но вятъра ще гоня сам!
Ще отлетя към други светове,
щастие да диря за душата,
болката да отмине бързо,
да живее любовта, вовеки!
© Джимбо All rights reserved.