Mar 26, 2007, 3:08 PM

Последна сълза 

  Poetry
925 0 18
                                Вземи в ръка последната сълза,
                                отронена от влюбено момиче,
                                в словата и заслушай се сега,
                                тя нейното сърце ще ти разкрие.


                                За болката, надеждата... за теб,
                                за дните, тъй самотно отлетели,
                                за нощите, изпълнени с копнеж
                                по твойта нежност - толкова далечна.


                                За слънцето, което не видя
                                очите и за миг да се усмихват,
                                за вятъра, разнасящ любовта,
                                със който тя отново се размина...


                                Вземи сега последната сълза,
                                отронена от влюбено момиче,
                                то само нея може да даде.
                                За всичко друго късно е. Върви си.

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??