Последната любов
Аз писах стих
"Една ли е голямата любов"
и отговор не дадох!
Но питам аз, коя е тя, последната Любов!?
Тя, първата любов, е крехка, сладка,
жадуващ, искрен любиш ти,
но сякаш във любовна схватка
искаш той да те победи и укроти!
Но тук не свършва любовта
и всичко в теб... се пита,
ти искаш да си вечната жена
и нова те любов връхлита...!!!
Но ти си ми последната любов,
най-истинска, повярвай ти,
след тебе няма вече зов,
болка... и несбъднати мечти!!!
Една е тя, последната любов,
аз зная веч и не тъжа,
че щом съм любила аз теб до края,
съм взела всичко, всичко... от света!
© Вили All rights reserved.