Последената ми мисъл е в слепоочието,
в барабана, спусъка и мерника,
не оставям тайни в многоточието,
под мен ще се подпише и неверника.
От мен ще останат следи,
по килима, по стената, по дивана,
отдавна изтече мойто "преди",
сега откривам покой на нирвана...
© Милица Игнатова All rights reserved.