Nov 29, 2008, 9:59 PM

Последното желание 

  Poetry » Love
576 0 3

Преди очите си навеки да склопя,

преди последния си ден да изживея,

аз искам пак за теб и любовта,

последната си песен да изпея.

 

Преди да ме извика тя, Смъртта,

и тялото ми в пепел да превърне,

преди да си отида от света,

последно искам -

ТИ ДА МЕ ПРЕГЪРНЕШ!!!

© Красимира Касабова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??