Последното здрасти
Слънцето скоро ще млъкне.
Бяла Луна ще го замени.
Всички животи са без значение-
светът е едно общежитие.
Трябва да мръдна, но ме боли.
Раните по мене са хиляди.
Идваш ли за последното "здрасти"?
Всичко е като в ден.
Некролозите те гледат отвсякъде.
Още нещо трябва да погребем.
Слънцето скоро ще млъкне.
Бяла Луна ще го замени.
© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.
)