П О С Л Е Д О В А Т Е Л
По пътя,който от скоро описвам,
аз от много отдавна набивам нога,
взорът ми напрегнат понякога се стъписва,
от неща,които ми завладяват Духа.
Мъча се по най-точния начин,
да предам емоциите на мойта Душа,
която смело през Пространството крачи,
а аз любопитен след нея вървя.
Мисията на последовател
не е само да следваш,но и да помагаш,
да се случат целите що се преследват
и аз мисля с нея докрай,да се справя.
23.06.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.