Jan 4, 2020, 2:49 PM

Послушно 

  Poetry
362 0 0

обвинено е
животно в „чума“ — и — на
заколение —

 

в една страна с послушно
свойско поведение

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??