Имаш ли малко време?
Поспри, да те погледам.
Очите ти да видя, двете,
с които живея денем ...
нощем ги сънувам,
бистри езера пред мене,
хвърлям се и плувам,
дъх не мога да поема.
Имаш ли малко време?
Поспри, да те погледам.
Да заглъхне удара в сърцето
о подводния камък - за последно ...
© Валентин Василев All rights reserved.