Не ти ли се иска
да заровиш глава
във въртележка от злато?
Не ти ли се иска
от лъч слънчев
да запалиш искра?
Не ти ли се иска
лице да измиеш
в буйна планинска река?
Лудия бяг на годините спри!
Запечатай мига!
© Цветана Спасова All rights reserved.