Посребрели коси , напукани длани
и две все още влюбени в тебе очи
една усмивка изгряла от нежност
едно остаряло сърце в моите гърди
Погледът ти топъл все още ме пали
неизпита,горяща любов ме залива
и дори да умирам - ще бъда щастлив
щом до мен най-красивата заспива !
© Адриан Иванов All rights reserved.