В Украйна някъде расте
едно момче, едно синче
със черни къдрави косички.
"Защо пък черни?", питат всички.
Ти помниш малкото дете
и думи бебешки изреждаш,
а той - на двадесет и две.
Не знаеш даже как изглежда.
Не плача за да те упрекна,
поплаках за да ми олекне.
От твоето сърце
боли ме
част:
онази, дето не е с нас!
© Цонка Петрова All rights reserved.
Поздрав!