Обещание;
Ще прикрия сълзите със смях,
Ще прикрия мъката в игра,
Ще прикрия самотата в дела в ЖИВОТ
Ще се радвам на животни, а не на идоли,
Ще дам от себе си това, което съм.!
Не бих прикрила "душата си'' дори по време на дългият ми сън.
Ще бъде, като на сън, но отново щастлива !
Anastasia
7-12-2015
© Asya Dimitrova All rights reserved.