Когато те срещна –
до болка далечна
и изпълваща с близост Любов.
И когато отдам се на сладка болежка,
породена от грях за земните нов.
И когато във мен тишината настъпи
и сведа аз по детски очи...
О, тогава най-силно ще вярвам,
че невъзможно щастие се гради!
© Последната All rights reserved.