Бях добър човек и още съм такъв...
но казват злото никога не спи!
И нарани ме ти, не само сърцето, но
намери начини и с черни магии ме отрови ти.
Внедряваш в хората че съм жесток...
хулиш ,плюеш, лъжеш, мамиш...
сълзи фалшиви лееш. Господи, прости.
След толкова години сърцето ме боли.
Радвам се, че децата ми са други...
обичащи, раздаващи любов...
имам внуци, Боже, нека са щастливи
прости ми, за туй че с добрината съгреших.
© Ангел All rights reserved.