Къде ли спят звездите...
И сбъдват ли се някога мечтите?
Дали човек решава си съдбата
И искоренява ли се някога лъжата.
Въпроси задавани от теб самия
без страх затъваш в тая тъпотия.
А искрени те с топлите сърца
омират в тъмното от самота.
Къде ли спят мечтите...
Къде се крият във мъгла звездите?
Пролет е,но новост няма!?
Потънали сме в пошлост и измама.
© Ангел All rights reserved.