Може би не търсиш упорито,
аз съм там, тичам по пясъка.
В горчиви целувки, в желание прикрито,
на следите от сълзите в блясъка.
Аз вечно заключвам вратите,
в една прегръдка сега ще заключа мечтите.
Истини, неразбрано горят в очите,
вятърът жестоко сменя посоката на съдбите.
Потърси ме близо до залеза,
можеш и с ръце да ме изваеш.
Обичаше в мен онова, което други мразеха,
потърси ме отново, само аз зная за какво мечтаеш.
© Симона All rights reserved.