135 години сме съединени,
българите показаха мъдрост и зрелост.
Европейските народи бяха изумени
от българския дух и смелост.
Святото дело позора изчисти
на диктата на Великите сили.
Когато българинът историята прелисти,
ще види, че сал единни сме победили.
© Георги All rights reserved.