May 15, 2014, 10:01 PM

Повече от това 

  Poetry
382 0 0

Да ти бъде леко на сърцето,

Да можеш да споделиш със някого,

Или просто да риторизираш небитието…

 

Повече от това

Не искам и не моля да имам!

 

Да ти е весело и приятно

Всеки спомен да преглеждаш жадно

За още и още много моменти…

 

Повече от това

Не исках… и не мога пак да поискам!

 

Думи на желание…

 

И думи на радост

Думи на страдание

Замениха…

 

И един друг свят

На сиво мълчание

Заличиха…

 

И изградиха мост

До тези спомени,

Които обичам;

 

Със които Ви свързвам…

 

Напук на тези, на които не им пука

И не вярват в силата на духа

Вие бяхте добра, мила и нежна

И повече от това…

 

Не искам да кажа повече от това

„Благодаря!”

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??