От края на земята ме повикай,
ще дойда още с първите лъчи,
или за мене вятъра разпитай,
при теб ще бъда рано - призори!
Сама съм и така ми се говори,
изгубих се във този тъжен свят!
Една врата след мене се затвори!
Повикай ме, по-близък и от брат!
Аз още пазя миг от тишината,
една тъй мъничка сълза!
Повикай ме от края на земята,
как искам с теб да мога да я споделя!
© Руми All rights reserved.