Feb 25, 2008, 12:45 PM

Повярва ли...? 

  Poetry
1003 0 21
***

Прегърбените мисли те болят.
Не пускаш да въздиша огнебоя.
Препъваш ги насила, да заспят...
от ужаса на слънце да съм твоя.

Повтарях ти го всякак, без следа.
Отказа се от кея да ме сучеш.
Къде да съм? Остана ли брега,
с надеждите все пак да ми се случиш?

Не помниш ли когато се изпя
от хилядите мили до скръбта ми?
И птиците накацаха в студа...
и бяха свято спрели пред греха ми...

Все казваше, че някак ще горя.
Не чу ли, че любовно се загубих?
Защото се откъснах от света...
И в полета ти тайничко се влюбих...

© Арлина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??