Повярвах сляпо в любовта,
вярвах, че е вечна.
И от щастие хвърчах,
трудности не срещах.
Но лъжовна тя била,
а от нея толкова боли.
Но за истинската обич,
тя е просто кат игра.
Аз не вярвам, че те няма,
ти единствена красива.
С толкова мечти, цветя,
топла ласка и съдба.
Ручейчето пак шуми,
пее песничка любима,
за щастливите сърца,
© Елена All rights reserved.