Повярвай!
Лъжи изсипват се върху ми
и със щит не мога да ги спра,
зла пропаст има помежду ни,
а в ней потъва моята душа!
Повярвах аз на думите отровни
и на твойте топли, искрени очи,
сега загърбвам чувствата бездомни,
сбогувай се, Любими, и Прости!
Не Искам с нищо да променям
- живота твой и разума суров,
не вярвам, а и как да проумея,
че можеш да убиваш от любов!
Забиваш в мене хиляди кинжали,
студени са, пропити със печал,
в сърцето всички удари събрани,
разкъсват го на къстчета без жал!
Не вдигай срещу мен ръка си,
не чуваш ли сърдечният ми зов,
повярвай в себе си и любовта си,
пази от бури - Нашата Любов!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА All rights reserved.
"Не Искам с нищо да променям
- живота твой и разума суров,
не вярвам, а и как да проумея,
че можеш да убиваш от любов!"