ПОЯСНЕНИЕ
Аз съм само един астролог
и такъв, може би, ще остана.
Търся смисъла, правдата, бог
на звездите безброй в океана.
А че разкази, стихове пиша –
то е само така, между другото,
да не бъда напълно излишен
на таланти големи в задругата.
© Атанас Димитров All rights reserved.