ПОЗИТИВНО
В утрото на светла ера
излезнах на далавера…
Пай голем от тортата гепих
и с финт кражбата прикрих…
Сега на Тропика съм се скатал –
културен остров съм избрал…
На континента ми перат паричките –
от кризата спасих ги всичките…
Далече съм от Чернобил и от Фокушима –
за мене вечно лято все ще има…
И нека другите да мизерстват и да мрат –
моите парички все ще се перат…
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.