Nov 1, 2008, 5:41 PM

Позволи ми да опитам 

  Poetry
713 0 4
Позволи ми да опитам,
да вкуся със наслада
от мимолетната ни връзка,
безспорно - буйна, безпощадно млада.


Позволи да те целуна,
да си спомня нежността,
от която още тръпна,
и си припомням младостта.


Позволи да те забравя
да изживея любовта си с друг
и мойте чувства накърнени
да подаря на някой друг.








© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??