Jan 3, 2016, 2:25 PM

Позволи ми да се влюбя 

  Poetry » Love
290 0 2

Позволи ми да се влюбя,

Сърце!

Тупти неспокойно.

Живей!

Забавяй се бързо...

Откачай!

Това ми е нужно сега,

до полудяване.

Не се притеснявай,

Недей!

Болката учи,

понякога.

Друг път е експлозия

и заслужава си.

Имам нужда да обичам.

Повярвай!

С теб сме събрали толкова много.

Време е за даване.

Не се страхувай.

Позволи ми го, моля те!

© Емилия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Ви!
    Успешна и усмихната 2016 година!
  • От сърце ти го желая, Еми! Но да е в правилния човек, който не би те наранил!
    Поздрави за стихото!

    Успешна нова 2016 година ти желая!
Random works
: ??:??